Çarşamba, Temmuz 19, 2006

sizin için Turkcell servisleri

- Unimesaj

Bu servise abone olursanız, turkcell uzantılı bir e-mailiniz olur, internet üzerinden faks gönderip alabilirsiniz (word dosyasını vb gönderebilir) ve ulaşılamadığınız durumlarda yönlendirirseniz de telesekreteriniz olur. Web sayfasından giriş yaparak tüm sesli yada yazılı (email+faks) mesajlarını görüp bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Hatta sizi arayan kişi mesaj bırakmasa bile size numarası gönderilir.

Abone olmak için ABONE UNIMESAJ yazıp 2222'ye gönderin. Ücreti ise ayda 3,5 YTL

Daha fazla bilgi için: http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,2400,00.html

- Turkcell TelefonRehberim

Telefonunuzdaki numaraların korunması için bu servisi kullanabilirsiniz. Telefondaki numaraları alır ve web\'den erişebilir hale getirir. İstediğiniz zaman yeniden yüklersiniz. (Telefon değiştirme, kaybolması veya çalınması durumlarında böylece her şeyinizi kaybetmemiş olursunuz)

Servis 2006 sonuna kadar ücretsiz. Sonra da ayda 3YTL olarak ücretlendirilecek.

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,300964,00.html

- Turkcell E postacı

Her yerden istediğiniz mail kutunuza erişmek okumak için cep telefonunuzu kullanabilirsiniz. Bunun için servise abone oluyorsunuz ve bir yazılımı cep telefonuna indiriyorsunuz. Sonra gelsin mailler, gitsin mailler... Hangi mail kutularına erişebilirsiniz: TurkcellE-PostaAdresi, Gmail ve Superonline gibi POP3 tabanlı e-posta adreslerini destekliyor.




- Turkcell e posta adresi

50 mbyte kapasiteli ve uzantısı @turkcell.com olan bir email adresi alın.

Ücretsiz!

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301123,00.html

- AkıllıMesaj

Bilgisayarınızdan SMS gönderin. Bu program çok yetenekli. Bilgisayara indirip kuruyorsunuz, süper şifre ile giriş yapıyorsunuz.

O hep açık kalıyor ve isterseniz outlookdan, isterseniz word'den isterseniz excel'den SMS gönderebiliyorsunuz. (İnternete bağlı olmanız koşulu ile tabiki

Outlook contact'ları ile sekronize olup, oradaki GSM numaralarını bilgilerini bilgisayara kopyalar. 1000 kişilik adres defteri vardır. Mesaj göndermek için isim yazmanız yeterli olacaktır.

Hazır mesajları vardır.

Gönderdiniz mesajları saklar

Ücreti ise gönderdiniz SMS başına 1 SMS ücretlenirsiniz. Yani extra bir ücreti yoktur...

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,46500,00.html

Hiç yorum yok: