Pazar, Şubat 11, 2007

China Soul & El Circulo Magico & terapi

okul bitmesine yakın o stressle arkadaşımı dürttüm :) tez tarihinden hemen sonra iki gösteri için bilet aldık. gerçekten süper seçimler yapmışım, stress altında her zaman iyi karar veririm. (rehavette ise tam bir beceriksizim!!)



1- china soul



gösteri muhteşemdi! fırsat bulursanız ve bir daha gelirlerse mutlaka gidin. gerçekten bu çocuklar (yaş oratalaması 15 miş) harika şeyler yapıyorlar. amanın canım çin diyorsunuz... çokça resim çektim ama pazartesi yükleyeceğim onları :)



seyirciler dehşetti... saat 9'daki gösteriye minik çocuklarıyla gelmişler. tabi hepsi gösterinin sonunda horulduyorlardı. çocuksuz gelenler full alkoldü, kokudan sarhoş ediyorlardı. daha da kötüsü sarımsak yiyip gelenlerdi ki kendilerini sosyal hayattan tecrit etmek gerekiyor bence!



gösteri TIM'deyi. sahne ve koltuklar güzel. işletme anlayışı korkunç. kafalarına göre yok içeri su sokmayın (ki içerdeki herkesin elinde su vardı) yok bilmem ne... bir o kadar insanı doldurdukları yerdeki çıkış kapıları o kadar dar ve az ki. Allah göstermesin yangın çıksaydı oradan tek bir sağ bile çıkmazdı.



2 - El Circulo Magico (Sihirli halka)



muhteşemdi. muhteşem ötesiydi.



gitarlar, şarkılar ve danslar. ispanyayı ayağınıza getirmişler.... muhteşem dışında daha başka bir şey denmez...



bir daha gelirlerse mutlaka gidin.



işsanat'taydı (iş kuleleri) salon süper, seyirciler süper. her şey çok iyiydi. (arkamda hiç durmadan konuşan kadınlar hariç. Allahtan dedikodu yapmıyorlardı, oyun hakkındaydı) bir ara yanımdaki şarkılara ispanyolca eşlik etti. o kadar kaptırmıştı kendini... ama kaptırılmayacak gibi de değil ki..



iş sanat'ın salonu ve organizasyonu çok çok iyi. biletlerinizi biletix yerine oradan alırsanız 5,5 YTL hizmet bedeli ödemiyorsunuz...



bu arada ctesi günleri arnavutköy'de yoga'ya gitmeye başladım. (perşembeleri şirkette gidiyordum zaten, yetmedi haftada 1 gün)



insanın kendi sesini dinlemesi bir terapi. yoga ve meditasyon benim -destek alsamda- çözemediğim pek çok konuda bana yol gösterdi. fiyatlar psikolog veya psikiyatristlere verilenin yanında hiç bir şey :) bu da benden tavsiye ;)

Hiç yorum yok: